Loading...

22 Dec
20:30

Kempi in Paradiso (uitverkocht / sold out)

0 / 10
of 0
Rate it!
Distribuie
Kind van TopNotch, Du Zoon van Kees, begonnen vanachter de tralies en bijna zijn gehele carierre gevolgd door conflicten met de Nederlandse wet. Een legende in het Nederlandse hiphop veld en voor bijna alle hiphop namen die momenteel de charts regeren de held en misschien wel inspirator van hun start als rapper. Het kwam zelden voor om Kempi live te zien, maar sinds 2016 is daar rustig aan verandering in gekomen.

Na zijn laatste detentie heeft Kempi het roer positief omgegooid, is er een kluis vol muziek opgenomen, is hij te horen op diverse nieuwe clubhits en treed hij weer zeer regelmatig op in de discotheken door het land. Wat nog miste was een clubtour een tour langs de Nederlandse poppodia waar Kempi een zo compleet mogelijk eigen show kan neerzetten met muziek van het begin tot nu, van zijn straat bangers als 'rap ’n borie' tot singer songwriter songs als “vienna' of nieuwe turn up tracks als “cocaina'.

Kempi is nu echt terug, new & improved, super fit, hongeriger dan ooit en samen met de support van Anbu & special guest Jermain Niffer klaar voor DU TOUR!

Na dit optreden kunnen de bezoekers blijven voor de clubnacht Pop Ya Collar.

Kempi in Paradiso (+ support ANBU GANG & Jermaine Niffer)
22 december 2017
Deuren open: 21:30
Aanvang show: 22:00
Tickets: €10,- exclusief lidmaatschap
Kaartverkoop is direct van start gegaan via http://paradi.so/Kempi-tickets

Alle tijden onder voorbehoud

Official Facebook Page