Loading...

23 Feb
22:00

byron - LIVE la The Note Pub

0 / 10
of 0
Rate it!
Distribuie
Vineri, 23 februarie, de la ora 22:00, trupa byron revine la Timișoara pentru un concert în The Note Pub (bd. Mihai Eminescu nr. 2). Biletele la concert sunt disponibile în avans în rețeaua www.iabilet.ro la prețul de 30 de lei. După achiziționarea biletelor, sunați la telefon 0256488958 pentru rezervare în club.

byron cântă rock cu influențe diverse, s-au înființat în 2006 și au lansat de atunci 6 albume de studio și trei DVD-uri live. Sunt obișnuiți să cânte atât pe scene mari de festival în fața a mii de spectatori cât și wireless, neamplificat, pentru o mână de oameni, au filmat un concert în Salina Turda (la 100 de metri adâncime) pentru că era o provocare de neratat și au compus coloana sonoră pentru un serial original HBO România.

byron - Marea (official video)
https://youtu.be/CaP6fC3_cTA

La sfârșitul anului 2016, trupa a susținut un turneu național pentru sărbătorirea a 10 ani de activitate, concertul de la București fiind filmat și difuzat de Televiziunea Națională. Începutul lui 2017 a adus cu el câte un album propriu de studio de la fiecare membru al trupei (plus sunetistul), cele cinci materiale fiind reunite în proiectul comun „Solo Together”. În prezent, byron lucrează la material pentru viitorul album de studio.

byron – City on Fire (official video)
https://youtu.be/CaP6fC3_cTA

Hai așadar pe 23 februarie la concertul byron de la Timișoara din The Note Pub! Biletele se găsesc în avans în rețeaua www.iabilet.ro la prețul de 30 de lei.

Official Facebook Page