Loading...

29 Dec
18:00

Bökkers in Paradiso (uitverkocht)

0 / 10
of 0
Rate it!
Distribuie
Dit concert is uitverkocht

Het kan hard gaan met een band. Wat ruim zes jaar geleden begon als een coverband van de boerenrockband Normaal, is nu uitgegroeid tot een compleet op zichzelf staande rockmachine met vier studioalbums, een liveplaat, een eigen festival dat al drie jaar stijf uitverkocht is en een liveshow die iedere zaal, dorpsfeest en festivals als de Zwarte Cross, Paaspop, Concert at Sea en Dauwpop omver blaast. Ironisch genoeg is het een cover die Bökkers het afgelopen jaar veel speeltijd op de radio oplevert. 'Iederene Hef Een Reden' is hun interpretatie van Matt Simons' 'Catch and Release' en is door zowel Radio 2 en 3FM in de vaste speellijst opgenomen.

Na drie keer optreden voor een volle kleine zaal van Paradiso kunnen de tapkranen het niet meer aan. In 2017 sluit Bökkers het jaar af met een grootse show in de grote zaal van Paradiso. Het is de enige cluboptreden van de band in 2017. Speciaal voor dit optreden nodigt de band een aantal gastartiesten uit.

Afterparty's tot 05.00 uur 's ochtends
Na het concert van Bökkers hoef je Paradiso niet te verlaten. Zowel in de grote zaal, als in het Paradiso café in de kelder gaat het feest door. In de grote zaal kun je los op Trashville in Paradiso waar dj's Stella en Steve de beste speed country, redneck rock, bluegrass punk, moonshine reggae & swampfever disco draaien. In de kelder is er een heuse Kermisborrel, waar Volcano Boys en Ruige Rita's de bar ombouwen tot een kermis waarbij bier, kaas, leverworst, attracties en rock 'n roll niet ontbreken.

Meer informatie: www.paradi.so/Bokkers

Official Facebook Page